Kapacitásbővítés az M4-TECH Kft-nél

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam a M4-TECH Kft. beruházásához nyújtott támogatásának összege: 14.866.975,- Ft
A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott: “Kapacitásbővítés az M4-TECH Kft-nél.” (7634 Pécs, Nyugati ipari út 4.) című GINOP-1.2.2-15-2015-00949 jelű pályázat Támogató döntése alapján, 14.866.975,- Ft összegű támogatást nyert el!

Támogatás mértéke: 50%     Projekt tényleges befejezése: 2016.08.10.
A projekt rövid összefoglalója:
Az M4-TECH Forgácsoló Korlátolt Felelősségű Társaság (M4-TECH Kft.) 2011.04.14-én alakult. A fő termékvonal az egyedi, professzionális forgácsolószerszámok (váltólapkás esztergakések, maró-, ill. fúrószerszámok) tervezése (CAD) és komplett gyártása (CAM) a mindenkori magas vevői igényeknek és elvárásoknak megfelelően. A fennmaradó szabad gyártói kapacitást kisszériás alkatrészek (pl. vágó-és hajlító szerszámok, présgépalkatrészek, ill. egyéb nagy pontosságú egyedi gépelemek) és középszériás forgácsolási munkák kötik le.
A fejlesztés előtti gépparkkal vállalkozásunk csak félkész termékek gyártására volt képes.
A jelenlegi beruházás révén az új technológiákkal képesek vagyunk kész termékek gyártására így magasabb feldolgozottsági szintű készterméket gyártunk nagyobb haszonkulccsal nagyobb hozzáadott értékkel, és új ügyfelek kiszolgálása valósult meg. pl.: németországi Simplify (siklóernyő gyártó cég)
A beruházással létrejövő kész termékek: különböző tengelyek, kész motorok és azok alkatrészei, rögzítő fülek, váz.
A beszerzett eszközök megbízható megoldást kínálnak a termelés kiszolgálására, mindezzel kedvezőbb feltételeket biztosítva a már meglévő és a leendő ügyfelek számára.
A beszerzett eszközökkel lehetőség nyílik a társaság alkalmazásában álló már meglévő kollégák stabil munkahelyének megtartására, valamint a képzett, nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek létszámának bővítésére.
A projekt megvalósulása hosszútávon megalapozta a vállalkozás árbevételének, növekedését és a térségben munkahelyteremtő és munkahely megtartó képességét.

További információk: http://www.m4-tech.hu/

 Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.